Orpet Petrol 


Sektördeki Yerimiz

Sektördeki Yerimiz

1999 yılında üç ortaklı bir işletme olarak kurulan Orpet Petrol, akaryakıt ve (motorin, normal ve süper benzin, gaz fuel- oil, kalorifer yakıtı) madeni yağın toptan perakende ticaretini yapmakta olup; ayrıca bu ürünlerin eğitimli ve deneyimli satış kadrosuyla doğrudan pazarlanması hizmetini vermektedir.

Çevreye duyarlı olan Orpet Petrol, güvenlik önlemleri alınmış ürünlerin kontrollerini büyük bir hassasiyetle yapmaktadır. Faaliyetlerini etik şirket prensipleriyle gerçekleştirirken, bugün sağlayscağı başarının şirket geleceğinin teminatı olduğuna inanmakta ve sektördeki gücünü arttırmak için yeniliklerin yakından takipçisi olup; öz kaynaklarını sürekli olarak yenilemektedir. Orpet Petrol’ün bu yaklaşımı, geleceğe dönük verdiği kaliteli hizmet ve yapmış olduğu titiz üretim faaliyetleriyle müşterilerinin memnuniyetini kazanmasına olanak sağlamıştır. Böylelikle çağının gerisinde kalmayarak, sektöründe büyük bir marka olup, günümüze kadar varlığını sürdürmüştür.

Orpet Petrol, bugüne kadar elde ettiği başarılardan cesaret alarak; sağlam altyapısı, ileri görüşlülüğü ve özveri ile çalışan profesyonel kadrosu ile varlığını geleceğe taşımayı planlamaktadır. Buna bağlı olarak madencilik, inşaat, otel, lojistik, nakliyat gibi farklı iş kollarında da müşteri portföyünü genişletmiştir. Ayrıca faaliyet gösterdiği bu sektörlerde büyümeyi ve gelecekte de her alanda yatırımını güçlendirmeyi hedeflemektedir. Farklı iş kollarındaki bu hizmetleriyle gelecek yıllarda da ülke ekonomisine yüksek değerler kazandırmaya devam edecektir.